Kasvohoidot

Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.
(Hoitolakäynnit 1-4viikon välein hoidosta riippuen)

 • 3 x sarjakortti -10%
 • 5 x sarjakortti -20%

Kasvojen perushoito ihotyypin mukaan

Peruskasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kasvojen kuorinta, kasvojen alueen rentouttava hieronta, ihotyypin mukainen tehoseerumi, naamio – jonka aikana hierotaan dekoltee, niska/hartiaseutu sekä pää ja lopuksi hoitovoide.

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 70€

Kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella

 • Hoidon kesto 75min
 • Hoidon hinta 80€

Nuoren ihon puhdistus

Nuorisoihonpuhdistukseen kuuuluu ihon pintapuhdistus, kasvojen kuorinta, kasvojen epäpuhtauksien mekaaninen ihonpuhdistus, kevyt hieronta, naamio, loppuvoiteet

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 65€

Unelmoi Puutarhassa – hoito

Beauty Gardenin kokonaisvaltainen luomu kasvohoito. Unelmoi Puutarhassa hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, hieronnan (kasvot, decolletee, niska-hartian seutu ja pää) Naamion, jonka aikana kuoritaan ja hierotaan kädet sekä käsivarret. Lopuksi virkistys piparminttu-nokkoskasvovedellä, silmänympärys- ja hoitovoide.

 • Hoidon kesto n. 60 min
 • Hoidon hinta 89€

Bernard Cassieren erikoiskasvohoidot

Uutuus! Spirulina youth Care -kasvohoito ikääntyvälle iholle

Spirulina Youth Care -kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ikääntyvälle iholle. Kasvohoito saa tehonsa luonnon Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa sekä antaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. Hoidon erikoisuuksina ovat joogan inspiroima ainutlaatuinen ja rentouttava kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista sekä hoidon aikana kosmetologisi valmistama ikääntymisen merkkejä häivyttävä erikoisnaamio, jonka tärkeänä raaka-aineena on aito luonnon Spirulina-levän jauhe. Kasvohoidon jälkeen mielesi on rentoutunut ja ihosi täynnä nuorekasta elinvoimaa!

 • Hoidon kesto 60 min
 • Hoidon Hinta 95 €

Tehokosteuttava Bambu-Aloe vera -kasvohoito

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta?

Bambu-ja Aloe vera uutteisiin pohjautuva kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoitoon sisältyy kuivalle iholle soveltuva kaksivaikutteinen kuorinta, rentouttava hieronta, tehoampullien imeytys sekä kosteuttava erikoisnaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään raikas Bambu-Aloe vera -kosteusvoide.

Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta, joka tuntuu ihossasi pitkään!

 • Hoidon kesto n. 60 min
 • Hoidon hinta 80 €

Hunajainen happi -kasvohoito

Kun ihosi kaipaa lisää heleyttä ja elinvoimaa on hunajainen happihoito Sinua varten. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ihoa ravitsevaa ja ihosolujen hapenottokykyä parantavaa aitoa luonnonhunajaa, joka palauttaa ihollesi kirkkauden ja elinvoiman!

Kasvohoidossa ihosi pääsee nautiskelemaan pehmeästä hunaja-sokeri-kuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta, kirkastavasta moussenaamiosta sekä ravitsevasta happivoiteesta.

 • Hoidon kesto n. 60 min
 • Hoidon hinta 80 €

Mustikka kasvohoito – herkälle, atooppisella ja couperosaiholle

Rauhoittava mustikkahoito parantaa ihon puolustuskykyä sekä vähentää tehokkaasti ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Mustikka-linjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti suomalaiset herkkäihoiset, sillä tuotekehitysprojektissa on ollut mukana suomalainen asiantuntija!

Kasvohoitoon sisältyy hellävarainen entsymaattinen kuorinta, tehoampullin imeytys, rentouttava hieronta, rauhoittava erikoisnaamio sekä ihotyypin mukaiset mustikkatuotteet, joilla hoitoa voi jatkaa myös kotona.
​Tämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein herkimmällekin iholle!

 • Hoidon kesto n. 60 min
 • Hoidon hinta 80 €

Kirkastava Yuzu-Valkoinen tee -kasvohoito

Uusi Yuzu-Valkoinen tee –kasvohoito palauttaa ihollesi täydellisen kirkkauden ja hehkun! 
Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti harmaan väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia.

​Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta (glykolihappo + PHA + maito-happo), rentouttava hieronta, pigmenttimuutoksia vaalentava bioselluloosanaamio sekä ihon väriä korjaava tehoseerumi + hoitovoide. Tuloksena kirkas, tasaisen värinen ja hehkuva iho! Happokuorinnan voi tehdä kasvohoidon yhteydessä myös pigmentoituneelle käsien iholle. 

 • Hoidon Kesto 60 min
 • Hoidon hinta 95€

Veriappelsiini ”Detox” -kasvohoito

Energisoivassa Veriappelsiini -kasvohoidossa yhdistyvät hemmottelu sekä tehokkuus.

​Hoito sisältää 4 energisoivaa vaihetta, jotka uudistavat ihoa, poistavat kuona-aineita ja antavat iholle uutta energiaa. Hoidon päätteeksi iholle levitetään C-vitamiini tehotiiviste sekä energisoiva, ihoa tasoittava EE-voide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. Tämän 45 minuuttia kestävän pikakaunistavan kasvohoidon ehdit ottaa vaikkapa lounastauolla tai silloin kun aikataulusi on tiukka!

 • Hoidon kesto 45 min
 • Hoidon hinta 65€

Sitruuna-Minttu Puhdistava -kasvohoito

Sitruuna-Minttu on seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistushoito, jonka tehtävänä on tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksia.

​Kasvohoitoon sisältyy syväpuhdistus- ja kuorintavaihe, ihonpuhdistus, kirkastava naamio, tasapainottava tehotiiviste sekä mattapinnan jättävä hoitovoide ja ihon kiiltoa vähentävä täsmätuote. Hoito soveltuu kaiken ikäisille ihoille, jotka kärsivät epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihohuokosista. Tuloksena on raikas, puhdas ja kirkas iho!

 • Hoidon kesto 75 min
 • Hoidon hinta 89€

Ylellinen Timantti -kasvohoito

Timantti-luksuskasvohoito tarjoaa ylellistä hemmottelua ja tehokkaita hoitotuloksia kaikkiin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Timantti-hoidon huolella valitut aktiiviaineet koostuvat ihoa kirkastavasta aidosta timanttijauheesta, heleyttävästä helmiuutteesta sekä kosteuttavasta ja kiinteyttävästä hyaluronihaposta. 

Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, paljon hemmottelevaa hierontaa, kaksi tehokiinteyttävää erikoisnaamiota sekä uudistavan seerumin ja ylellisen timanttivoiteen. Luksushoidon erikoisuus on juonteiden käsittely magneettisten hierontahelmien avulla, jolloin ihon mikroverenkierto tehostuu ja juonteet saadaan madaltumaan sekä aktiiviaineet imeytymään paremmin.
​Tämä hoito on täydellinen lahjaidea naiselle, joka ansaitsee vain parasta!

 • Hoidon kesto 90min
 • Hoidon hinta 150€

Ruiskaunokki Silmänympäryshoito

Muistatko hoitaa myös herkkää silmänympärysihoasi?
​Silmänympäryksille kehitelty oma ruiskaunokkihoito voidaan tehdä yksinään tai esim. kasvohoidon / kestovärjäyksien yhteydessä. Tämä tehokas hoito kosteuttaa ja tasoittaa herkkää silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja laskee turvotusta.

​Hoidon erikoisuutena ovat ihanat viilentävät geelityynyt, jotka virkistävät väsynyttä silmänympärysihoa välittömästi.
​Hoidossa käytettävien tuotteiden päävaikuttavana aineena on ihoa uudistava orgaaninen ruiskaunokkiuute, jota viljellään Sothys Groupin omassa kasvitieteellisessä puutarhassa, Etelä-Ranskassa.

 • Hoidon kesto 30 min
 • Hoidon hinta 35€ ( Kasvohoidon yhteydessä 25€ )

Kasvojen laitehoidot

Timanttihionta

Timanttihiontahoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kasvojen alueen timanttihionta, naamio – jonka aikana hierotaan dekoltee, niska / hartiaseutu sekä pää, loppuvoiteet

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 79€

Mikroneulaushoito

Mikroneulaushoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, ihon kevyt kuorinta, mikroneulaus yksilöllisesti iholle valitulla tehoampullilla (kasvot, kaula, dekolteen alue), naamio – jonka aikana hierotaan niska/-hartiaseutu sekä pää. Lopuksi loppuvoiteet rauhoittamaan ihoa.

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 150€

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, radiofrekvenssilaitehoito jolla imeytetään iholle yksilöllisesti valittu tehoampulli, naamio – jonka aikana hierotaan dekoltee, niska/-hartiaseutu sekä pää, ihotyypin mukaiset loppuvoiteet.

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 120€

Puhdistava ultraäänikasvohoito

Kasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, epäpuhtauksen poisto ultraäänellä, kasvojen alueen rentouttava hieronta, naamio – jonka aikana hierotaan dekoltee, niska/-hartiaseutu sekä pää, loppuvoiteet ihotyypin mukaan.

 • Hoidon kesto 75min
 • Hoidon hinta 90€

PHformula – kasvohoidot

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

S.P Complex-ihoanalyysi/konsultaatiokäynti 30min / 35€
Konsultaatiokäynnillä kartoitetaan asiakkaan ihotyyppi. Keskustellaan sopivista hoidoista sekä tuotteista koti-hoidossa. Käynti sisältää kevyen kuorintahoidon.

H.Y.D.R.A. Glow -kasvohoito

Hoitokokonaisuus kosteuttaa tehokkaasti ja virkistää auringon vaurioittamaa ihoa, sekä tuo antioksidanttista suojaa ja nuorentavaa hehkua.

 • Hoidon kesto 60 min
 • Hoidon hinta 99€

M.A.S.C.N.E. pinnoitus

Tämä puhdistava, vahvistava ja antibakteerinen kasvohoito tuo välitöntä apua ja lievitystä kasvomaskin rasittamalle iholle. Hoitokokonaisuus kuorii kevyesti, puhdistaa tukkeumia, rauhoittaa ärtynyttä ihon pintaa ja stimuloi ihon luonnollisia suojausominaisuuksia.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä, tiiviiltä ja raikkaalta.

Hoitokokonaisuus koostuus ihon tehopuhdistuksesta, C.R. herkän ja tulehtuneen ihon pinnoituksesta, kirkastavasta ja ihoa tiivistävästä I.N.S.T.A.N.T. -pinnoitussavesta, rauhoittavasta detox -naamiosta sekä elvyttävistä ja ravitsevista öljyistä ja voiteista.

 • Hoidon kesto 60 min
 • Hoidon hinta 99€

pHformula pinnoitushoidot

C.R. Krooninen punoitus, couperosa
A.G.E. Ikääntyminen
A.C. Akne, epäpuhdas iho
M.E.L.A. Hyperpigmentaatio
V.I.T.A. C Ihon kirkkaus
Hoito räätälöidään aina ihon kunnon mukaan.

 • Hoidon kesto 30 min 75€
 • Hoidon kesto 60 min 95€
 • Hoidon kesto 90 min 130€

Pinnoitushoidon jälkeen käytettävä kotihoito:

Asiakkaan tulisi käyttää pHformula E.X.F.O. cleanse puhdistustuotetta jälkihoitona ihoa rauhoittavaan puhdistukseen ja kuorintaan.
Asiakkaan tulisi käyttää määrättyjä pHformula palauttavia hoitotuotteita parantamaan kokonaistuloksia ja auttamaan hoidon jälkeisissä paranemisprosesseissa. pHformula U.V. protect SPF 30+ suojaavan päivävoiteen käyttö on tärkeää ihon suojaamiselle UV säteilyltä. Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.