Hieronta- ja vartalohoidot

Hieronnat

HIERONNAT JA VARTALOHOIDOT
Klassinen hieronta / urheiluhieronta

• 30 min 35 €     155 € / 5 krt    290 € / 10 krt
• 45min 45 € 205 € / 5 krt   390 € / 10 krt
• 60min 55 € 255 € / 5 krt  490 € / 10 krt
• 75min 65 € 305 € / 5 krt  590 € / 10 krt
• 90min 75 € 355 € / 5 krt  690 € / 10 krt

Hieronnan yhteydessä:
Vartalon kuorinta kokovartalolle + 20 €
puolivartalolle + 15 €


Hieronnan yhteydessä BEMER-terapia +10 €

BEMER-terapia 30min 30 €
Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

AROMAHOIDOT
• Aroma puolivartalohieronta 60min 65 €
• Aroma kokovartalohieronta 90min 80 €


Intialainen päähieronta 40min 38 €


Hot Stone- kuumakivihieronta puolivartalohieronta 60min 75 €
Hot Stone- kuumakivihieronta kokovartalohieronta 90min 90 €

Bernard Cassieren vartalohoidot:

VANILLA – MONOI Body escape – rentouttava vartalohoito
”Upeat kesäiset ja hemmottelevat tuoksut, jotka vievät meidät kaukaselle unelmien hemmottelulomalle.”Eksoottinen Vanilja-Monoi vartalohoito tarjoaa arjen kiireisiin ja kaukokaipuun karkoittamiseksi rentouttavan hemmotteluhetken ja tuulahduksen Tahitin eksotiikkaa. Hemmotteluhoito sisältää trooppisen kokovartalokuorinnan, rentouttavan hieronnan ja ihoa kaunistavan loppuvoiteen. Tuloksena kokonaisvaltaisesti rentoutunut mieli ja keho sekä silkinpehmeä, helmiäishohtoinen iho! Vartalohoito ei vaadi suihkutiloja.
Hoidon kesto 90min
Hoidon hinta 95€

VIHREÄ TEE DETOX – puhdistaa ja tasapainottava vartalohoito
”Kuin raikas tuulahdus elinvoimaa ja energiaa, joka vie meidät kauas kaupunkiympäristöstä ja lisää kehoomme tasapainoa ja energiaa uuteen päivään.”Kehoa puhdistava, tasapainottava ja virkistävä vartalohoito kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy Vihreä tee-kokovartalokuorinta, lymfa- ja verenkiertoa vilkastuttava DETOX-imukuppuhieronta, kuona-aineita poistava DETOX-leväkääre, sekä loppuvoiteena tehokosteuttava silkinpehmeä Vihreä tee- vartalomousse.
Hoidon kesto 75min
Hoidon hinta 110€

LAPIN TAIKAA – hunajainen, ravitseva vartalohoito
Suomen talven inspiroiva hoito pehmentämään, kosteuttamaan ja hoitamaan ihoamme. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan ihon ravitsemiseen. Hoitoon sisältyy hunaja-sokeri kokovartalokuorinta, hemmotteleva kokovartalohieronta, ravitseva hunajavaha-vartalokääre sekä loppuvoiteena täyteläinen hunajabalsami. Hoidon aktiiviaineita ovat ihoa ravitseva ja uudistava akaasiahunaja sekä suojaava ja korjaava karitevoi * (*reilu kauppa).
Hoidon kesto on 90 min
Hoidon hinta 120€

ANANAS – vartaloa kiinteyttävä ja selluliittia vähentävä hoito
Ananas-vartalohoito kiinteyttää, vähentää selluliittia, virkistää ja kaunistaa vartalon ihoa. Hoidon vaikuttavina aineina ovat kiinteyttävä TROPICAL COMPLEX- yhdiste (ananas+vihreä tee+kasvi) sekä nestekiertoa vilkastuttavat ja kuona-aineita poistavat Maca lehtien-uute ja hevoskastanjanuute. Hoitoon sisältyy Ananas-vartalokuorinta ongelma-alueilla, kuona-aineita poistava vartalokääre, DETOX-hieronta sekä loppuvoiteena tehogeeli ongelma-alueille.
Hoidon kesto on 90 min
Hoidon hinta 130€