Bernard Cassieren erikoiskasvohoidot

Uutuus!

Kulta-Argan -kasvohoito (kausikasvohoito 2020)

Kulta-Argan -kasvohoito tarjoaa kullan kimallusta, täydellistä hemmottelua ja ylellisiä luksushetkiä arjen keskelle! Tämä kokonaisvaltainen hemmotteluhoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen seuraa kasvohoito-osuus. Kasvohoitoon sisältyy kirkastava kuorinta, kasvohieronta sekä iholle heleyttä ja elinvoimaa tuova erikoisnaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään ylellinen Kulta-Argan -kosteusvoide, joka on saatavilla kauniissa lahjapakkauksessa myös kotihoitoon!
Suo itsellesi rentoutushetki tämän hurmaavan kasvohoidon parissa tai anna lahjaksi rakkaimmallesi. 

Hoidon kesto 1h 15min
Hoidon Hinta 95 €

Valkotryffeli kasvohoito (kausikasvohoito)

Hurmaava Valkotryffeli -kasvohoito tarjoaa sinulle täydellisen hemmotteluhetken!
Tämä ainutlaatuinen ihoa kosteuttava sekä mieltä ja kehoa rentouttava hoito alkaa lämpimällä selkähieronnalla, jonka jälkeen seuraa kasvohoito-osuus. Kasvohoitoon sisältyy kirkastava kuorinta, hemmotteleva hieronta sekä tehokkaasti kosteuttava silkinpehmeä vaahtonaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään Valkotryffeli-kosteusvoide, joka on saatavilla kauniissa lahjapakkauksessa myös kotihoitoon!

Suo itsellesi rentoutushetki tämän hurmaavan kasvohoidon parissa tai anna lahjaksi rakkaimmallesi. 

Hoidon kesto 1h15min
Hoiton hinta 95 €
Musta orkidea kasvohoito (kausikasvohoito)

Tämä hemmotteleva juhlahoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla jonka jälkeen seuraa heleyttävä kasvohoito. Anna kaunistavan kuorinnan kirkastaa ihosi ja nauti hurmaavasta kasvo- ja niskahartia hieronnasta. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään uudistava ja kosteuttava musta orkidea peel-off naamio jonka vaikutuksen aikana pääset vielä nauttimaan vapaavalintaisesta hieronnasta (käsi-, pää-, tai niska-hartiahieronta). Hoidon päätteeksi iholle levitetään ylellinen musta orkidea voide.

Hoidon kesto 1h15min
Hoidon hinta 95 €

Yuzu-Valkoinen tee kasvohoito -”Perfect glow” happokuorinta kasvohoito

Uusi Yuzu-Valkoinen tee –kasvohoito palauttaa ihollesi täydellisen kirkkauden ja hehkun! 
Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti harmaan väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia.

​Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta (glykolihappo + PHA + maito-happo), rentouttava hieronta, pigmenttimuutoksia vaalentava bioselluloosanaamio sekä ihon väriä korjaava tehoseerumi + hoitovoide. Tuloksena kirkas, tasaisen värinen ja hehkuva iho! Jo yksikin hoito riittää kirkastamaan ihoa. Mikäli sinulla on pigmenttimuutoksia suosittelemme kasvohoitoa sarjahoitona.

Hoidossa käytetty Yuzu-uute on orgaaninen, sekä valkoinen tee uute on orgaaninen & reilun kaupan kautta tuotu. 

Hoidon Vasta-aiheet:
– Tulehtunut, rikkinäinen iho tai palanut iho kasvojen alueella.
– Roaccutan lääkitys (tai muu ihoa ohentava lääkitys)
– Voimakkaampaa happokuorintaa ei voida tehdä mikäli olet raskaana tai imetät.

Hoidon kesto 1h
Hoidon hinta 95€

Mustikka – Rauhoittava kasvohoito herkälle iholle

Mustikka-kasvohoito hoitaa herkkää, ärtynyttä ja couperoottista ihoa rauhoittavilla mustikka-tuotteilla. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät pintaverisuonia vahvistavaa ja mikroverenkiertoa tehostavaa mustikka- ja lakkauutetta. Herkän ihon mustikkahoito sisältää entsymaattisen kuorinnan, tehoampullin, rauhoittavan hieronnan, peel-off erikoisnaamion sekä ihotyypin mukaiset mustikkatuotteet. Hoidon tuloksena rauhoittunut, heleä ja kuulas iho!

 • Hoidon kesto 1h
 • Hoidon hinta 80€

Hunaja – ravitseva happikasvohoito

Ravitseva hunaja happikasvohoito soveltuu erityisesti harmaalle, karhealle ja tukkoiselle iholle. Kasvohoito tuo kirkkautta ja elinvoimaa iholle. Hoitoon sisältyy kirkastava hunaja-sokeri kuorinta, hemmotteleva hieronta pehmeällä hunaja-jelly geelillä, heleyttävä moussenaamio + aidolla luonnonhunajalla sekä loppuvoiteeksi täyteläinen Hunajavoide tai kevyempi Hunajafluidi.

 • Hoidon kesto on 1h – 1,5h ja siihen voi yhdistää epäpuhtauksien poiston
 • Hoidon hinta on 80€

SitruunaMinttu – syväpuhdistava kasvohoito seka -/ rasvoittuvalle iholle

Sitruuna-minttu kasvohoito soveltuu kaiken ikäiselle iholle, jossa on epäpuhtauksia ja joka tarvitsee syväpuhdistusta. Hoitoon sisältyy syväpuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, puhdistava naamio ja loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät puhdistavaa Chilen villiminttu-uutetta, talineritystä hillitsevää ja kirkastavaa Jaava teen uutetta sekä antiseptista ja laajentuneita ihohuokosia supistavaa sitruunan eteeristä öljyä. Tuloksena raikas, puhdas ja kirkas iho!

 • Hoidon kesto 90min
 • Hoidon hinta 89€

Suklaakasvohoito – stressiä ja saasteita vastaan

Suklaa-kasvohoito tarjoaa herkullisen tauon arjesta…. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisesti stressaantuneelle, harmaan väriselle iholle. Tuloksena rentoutunut mieli ja hehkuva iho! Suklaa-kasvohoitoon sisältyy kaakaopapukuorinta, rentouttava hieronta, aisteja hivelevä syötävä suklaanaamio, raikas kaakaonektari tehotiiviste ja suklaaloppuvoide.

 • Hoidon kesto 75min
 • Hoidon hinta 85€

Veriappelsiini – energisoiva ja kirkastava detox-kasvohoito

Energisoiva Veriappelsiini-erikoiskasvohoito soveltuu harmaalle ja väsyneen näköiselle iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät stimuloivan ja kuona-aineita poistavan DETOX-yhdisteen (veriappelsiiniuute+mandariinin eteerinen öljy), kirkastavaa C-vitamiinia sekä kosteutta sitovaa ja kiinteyttävää hyaluronihappoa. Kasvohoitoon sisältyy energisoiva ja puhdistava kuorinta-naamio, detox-hieronta, C-vitamiini tehoseerumin imeytys ja sävyttävä EE-loppuvoide.

 • Hoidon kesto on 45min
 • Hoidon hinta 65€ 

Granaattiomena & AHA – AHA-hedelmähappokuorintahoito kasvoille

Granattiomena-AHA kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä erityisesti epätasaisen väriselle iholle ja ihon ensimmäisten ikääntymismerkkien hoitoon. Hoitoa suositellaan myös ihoa valmistavana hoitona ennen sarjahoitoja. Kasvohoitoon sisältyy kaksivaiheinen alkupuhdistus, kirkastava kuorinta-naamio, uudistaa AHA-happokuorinta, rauhoittava ja pehmentävä ”punaiset marjat”- naamio sekä ravitseva Granaattiomena-AHA retinol-voide tai kevyempi Granaattiomena-AHA fluidi seka/rasvoittuvalle iholle.

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 80€

Timantti – luksuskasvohoito ikääntyvälle iholle

Timantti-kasvohoito tarjoaa ylellistä hemmottelua yli 40v+ aikuiselle iholle. Luksushoitoon kuuluu alkupuhdistus erityisellä misellimeikinpoistobalsamilla, kirkastava kuorinta, paljon rentouttavaa hierontaa, kaksi erikoisnaamiota sekä ihoa uudistava tehoseerumi ja hoitovoide. Hoidon erikoisuus on juonteiden käsittely magneettisten hierontahelmien avulla, jonka avulla saadaan madallettua juonteita. Hoidon vaikuttavina aineina ovat ihoa kirkastava timanttijauhe, heleyttävä helmiuute sekä kosteuttava hyaluronihappo.

 • Hoidon kesto 90min
 • Hoidon hinta 150€

Ruiskaunokki – silmänympäryshoito

Ruiskaunokki silmänympäryshoito kosteuttaa, tasoittaa ja virkistää herkkää silmänympärysihoa. Hoito voidaan tehdä yksinään tai kasvohoidon/kestovärjäyksen yhteydessä. Silmänympäryshoitoon kuuluu hellävarainen kuorinta, nesteitä poistava hieronta, virkistävät bioselluloosanaamiolaput sekä uudistava silmänympärysvoide ja tarvittaessa peiteaine tummille silmänalusille.

 • Hoidon kesto on 30min ja hinta 35€
 • Kasvohoidon yhteydessä hoidon hinta on 25€

Time Interceptor+ – kasvohoito

Time Interceptor+ hoitaa ikääntynyttä ihoa kiinteyttäen, madaltaen juonteita sekä silottaen ihon pintaa. Hoito on tarkoitettu tehtäväksi 40 ikävuodesta ylöspäin aina kun iho tarvitsee elvytystä, kiinteytystä ja kosteutta. Hoito sisältää hellävaraisen kuorinnan, napakoittavan hieronnan, kolme erikois-naamiota sekä neljä teho-boosteria, joista räätälöidään yksilöity hoitokokonaisuus. Hoidon lopuksi iholle levitetään kiinteyttävä hoitovoide kasvoille/kaulalle sekä juonteisiin oma täsmätuote.

Sarjahoito: Parhaat lopputulokset tällä hoidolla on saatu 3 hoidon sarjalla, jolloin on tehty 1 hoito/vko, tällöin juonteiden syvyyttä on pystytty madaltamaan jopa 24 %!

 • Hoidon kesto 60min
 • Hoidon hinta 95€